Panelgardiner efter mål

Få besøg af gardinbussen. Der kommer en gardinekspert ud og laver gardinopmåling til nye Panelgardiner, herefter modtager du et uforpligtende tilbud på gardiner til hjemmet.

Panelgardiner fra gardinbussen - Bestil gratis gardinopmåling

Det er blevet nemt at få nye Panelgardinergardiner efter mål, da flere gardinfirmaer tilbyder udekørende service med en gardinbus. Gardinbussen kommer og lave en gardinopmåling, herefter gives et tilbud på gardiner og gardinmontering til en pris der matcher det øvrige marked. Herunder kan du se hvordan proscessen forløber når du får besøg af gardinbussen.
l

Book gardinbussen gratis

Det første skridt er at booke gardinbussen til opmåling af nye Panelgardiner. Det gør du nemt ved at udfylde hvor mange vinduer der skal have monteret gardiner, indtaste din adresse og vælge en ledig tid.

Panelgardiner efter mål

Gardinbussen sender nu deres gardinekspert ud til dit hjem og måler op til Panelgardiner i alle de ønskede vinduer. Du har samtidig mulighed for at vælge farve og mønster.
h

Tilbud på nye Panelgardiner

Som det sidste modtager du et tilbud på Panelgardinerleveret til døren. Tilbuddet er med prisgaranti og 5% i yderligere rabat, så du får de billigste gardiner du kan få i dit område.

Find hjælp til montering af Panelgardiner

Der er mange gardinbutikker i Panelgardiner der alle kan hjælpe dig med nye gardiner. Det er dog ofte en længere proces at tage ned i en gardinbutik og få dem til at måle op til gardiner, end det er at booke en gardinbus og få gardiner efter mål i dit hjem. Det er hele bliver leveret og monteret og du kan klare det fra hjemmet, hvorfor vi anbefaler gardinbussen.

Nedenfor kan du også se udvalgte lokale og online gardinforhandlere der levere gardiner til dit nærområde.

Data om gardiner

Søgninger om måneden

Forskellige gardintyper

Året vask gardiner

Alle gardintyper

Vil du finde andre gardintyper efter mål, så kan du gøre det herunder. Nogle gardintyper har igen undertyper, hvilket giver endnu flere valg. Der er også altid mulighed for at have to slags gardiner i samme vindue, da det kan give mening. afhave et til solafskærmning og et til mørklægning.

Gardiner til alle hjemmets rum

gardiner til soveværelset

Gardiner til soveværelset

gardiner til stuen efter mål

Gardiner til stuen

gardiner til børneværelset

Gardiner til børneværelset

gardiner til køkkenet

Gardiner til køkkenet

gardiner til badeværelse

Gardiner til børneværelset

markiser solafskærmning til terrassen

Markiser til terrassen

Spørgsmål og svar om gardiner

Hvad koster gardiner?

Gardiner har mange forskellige prisklasser. Køber du gardiner i f.eks. JYSK el. IKEA, så finder du nogle af de billigste færdigsyede gardiner fra bare 99 kr./stk. men til gengæld skal du også selv hænge dem op, og der kan være nogle mål der ikke passer perfekt.

Hvad koster skræddersyet gardiner?

Skræddersyede gardiner el. gardiner efter mål, er gardiner der er lavet til lige præcis vinduerne i dit hjem. Med andre ord kan du være sikker på at de passer som fod i hose. Prisen er selvfølgelig også en anden og her kan jeg trække på egen erfaring.

Eksempel

Jeg bestilte selv gardiner efter mål på nettet og fik dem leveret, hvorefter jeg selv skulle hænge dem op. Jeg bestilte gardiner til en 110 kvadratmeter moderne lejlighed med store vinduer på begge sider.

Det endte med en pris på omkring 6.000 kr. men alt er også specialsyet, og der vil være mulighed for at sælge dem med til en nye ejer.

Hvad koster gardiner fra gardinbussen?

Det gode ved at få en gardinbus ud, som du også godt kan få fra JYSK, men derudover mange etablerede gardinforhandlere og online butikker, er at du får en pris på gardiner til lige netop det du ønsker.

Det er helt GRATIS at få besøg af en gardinbus, der måler op ved de ønskede vinduer og derefter giver et tilbud på den type gardiner du vil have.

Hvilke gardiner skal jeg vælge?

Du skal vælge de gardiner du bedst kan lide, der samtidig matcher dit budget. Det er umuligt at give et objektivt svar på dette, da det ligesom så meget andet er smag og behag. Overordnet set kan jeg give nogle retningslinjer, som er gode at have med i sine overvejelser.

  • Du skal have mørklægningsgardiner værelser hvor man skal kunne sove: soveværelse, børneværelse, gæsteværelse.
  • Overvej hvorvidt dine gardiner passer til indretningen i resten af rummet, altså om der skal være forskellige gardienr i hjemmet alt efter hvilket værelse/rum der er tale om.
  • Vælg en gardintype der er praktisk i forhold til dit hjem og dine rum. Nogle gardiner egner sig bedre til børn end andre eksempelvis.

Der er rigtig mange muligheder når det kommer til gardiner, og derfor er det. engod idé at få besøg af en gardinbus der har kompetent personale som kan vejlede dig i dine valg.

Hvordan får jeg gardiner til at hænge pænt?