Gardiner til stuen efter mål

Få besøg af gardinbussen. Der kommer en gardinekspert ud og laver opmåling til Gardiner til stuen. Herefter modtager du et uforpligtende tilbud på gardiner til hjemmet.

Find hjælp til montering af Gardiner til stuen

Der er mange gardinbutikker i Gardiner til stuen der alle kan hjælpe dig med nye gardiner. Det er dog ofte en længere proces at tage ned i en gardinbutik og få dem til at måle op til gardiner, end det er at booke en gardinbus og få gardiner efter mål i dit hjem. Det er hele bliver leveret og monteret og du kan klare det fra hjemmet, hvorfor vi anbefaler gardinbussen.

Nedenfor kan du også se udvalgte lokale og online gardinforhandlere der levere gardiner til dit nærområde.

Gardiner i stuen

Gardiner har stor betydning for stuens stemning og kan være et element i rummets indretning, der kan være lige så vigtig som f.eks. sofaen. Udover gardinernes praktiske funktion i at lukke uønsket lys ude og forhindre genskin, så er de i høj grad også med til at gøre rummet til et rart og hyggeligt sted.

Ved at vælge netop de gardiner der passer allerbedst til dig og dit hjem, kan du gøre stuen personlig og hyggelig. Dette hjælper vi dig med, her på siden.

Tænk over gardinernes funktion

Udover at gardiner kan være flotte og skabe noget hygge, har de naturligvis også en funktion. Derfor kan man med fordel tænke over gardinernes funktion som det allerførste. Skal de kunne lukke af for uønsket lysindfald eller genskin? Eller skal de bare kunne skærme af for naboernes nysgerrige blikke?

Ofte handler det om at finde den rigtige balance mellem udseende og funktion. Ønsker du f.eks. at skærme af for den skarpe sol, er mørklægningsgardiner helt klart den mest effektive løsning, men de er måske ikke så hyggelige at have i stuen.

Undgå genskin på fjernsynet

Stuen er et rum der bruges og indrettes på mange forskellige måde, fra lyst og åbent køkken-alrum til hyggelig sofakrog, men for rigtig mange familier er stuen også lig med fjernsynsrum.

Har man fjernsyn, projektor eller måske et skrivebord med en computer som man gerne vil skåne for distraherende genskin, kan man med fordel overveje gardiner med mørkt væv, da mørkt væv absorberer mere lys end lyst væv. Man kan naturligvis også bruge mørklægningsgardiner til dette formål, men det kan også nemt blive lidt for voldsomt, og som tidligere nævnt, handler det ofte om at finde den rigtige balance.

En god og praktisk mellemting mellem mørklægningsgardiner og lysere og lettere gardiner kunne være de såkaldte honeycomb plisségardiner, også kaldet mørklægnings plisségardiner, som med et dobbeltvæv filtrerer lyset på en sådan måde, at man stadig får et naturligt lysindfald, men skærmer effektivt for irriterende lysreflektioner på skærmen.

Vis din stil med farver og udtryk

Gardiner fås naturligvis i uendelig mange farver, men noget andet der er værd at tænke over, er gardinernes stil, størrelse og udtryk. I de fleste skandinaviske hjem med hvide vægge, vil man nok foretrække gardiner der er lyse, lette og neutrale i udtrykket. Dog skal man ikke nødvendigvis lade sig skræmme af større, tungere eller mørkere gardiner. Har man farvede vægge, kan man med fordel bruge gardiner i matchende farve til at fuldende hjemmets stil.

Også til hvide vægge kan man sagtens tænke lidt alternativt, når det kommer til at vælge de rigtige gardiner, for her kan et par store, kraftige eller mørke gardiner give en vildt flot kontrast til de hvide vægge, som giver et mere spændende udtryk end et par mere neutrale gardiner.

Husk at have alle disse faktorer med i baghovedet, når du kigger videre efter gardiner her på siden. God fornøjelse!

Gardiner til stuen fra gardinbussen - Bestil gratis gardinopmåling

Det er blevet nemt at få nye gardiner efter mål, da flere gardinfirmaer tilbyder udekørende service med en gardinbus. Gardinbussen kommer og lave en gardinopmåling, herefter gives et tilbud på gardiner og gardinmontering til en pris der matcher det øvrige marked. Herunder kan du se hvordan proscessen forløber når du får besøg af gardinbussen.

l

Book gardinbussen gratis

Det første skridt er at booke gardinbussen til opmåling af nye Gardiner til stuen. Det gør du nemt ved at udfylde hvor mange vinduer der skal have monteret gardiner, indtaste din adresse og vælge en ledig tid.

Gardiner til stuen efter mål

Gardinbussen sender nu deres gardinekspert ud til dit hjem og måler op til Gardiner til stuen i alle de ønskede vinduer. Du har samtidig mulighed for at vælge farve og mønster.
h

Tilbud på nye Gardiner til stuen

Som det sidste modtager du et tilbud på Gardiner til stuenleveret til døren. Tilbuddet er med prisgaranti og 5% i yderligere rabat, så du får de billigste gardiner du kan få i dit område.

Data om gardiner

Søgninger om måneden

Forskellige gardintyper

Året vask gardiner

Alle gardintyper

Vil du finde andre gardintyper efter mål, så kan du gøre det herunder. Nogle gardintyper har igen undertyper, hvilket giver endnu flere valg. Der er også altid mulighed for at have to slags gardiner i samme vindue, da det kan give mening. afhave et til solafskærmning og et til mørklægning.

Gardiner til alle hjemmets rum

gardiner til soveværelset

Gardiner til soveværelset

gardiner til stuen efter mål

Gardiner til stuen

gardiner til børneværelset

Gardiner til børneværelset

gardiner til køkkenet

Gardiner til køkkenet

gardiner til badeværelse

Gardiner til børneværelset

markiser solafskærmning til terrassen

Markiser til terrassen

Spørgsmål og svar om gardiner

Hvad koster gardiner?

Gardiner har mange forskellige prisklasser. Køber du gardiner i f.eks. JYSK el. IKEA, så finder du nogle af de billigste færdigsyede gardiner fra bare 99 kr./stk. men til gengæld skal du også selv hænge dem op, og der kan være nogle mål der ikke passer perfekt.

Hvad koster skræddersyet gardiner?

Skræddersyede gardiner el. gardiner efter mål, er gardiner der er lavet til lige præcis vinduerne i dit hjem. Med andre ord kan du være sikker på at de passer som fod i hose. Prisen er selvfølgelig også en anden og her kan jeg trække på egen erfaring.

Eksempel

Jeg bestilte selv gardiner efter mål på nettet og fik dem leveret, hvorefter jeg selv skulle hænge dem op. Jeg bestilte gardiner til en 110 kvadratmeter moderne lejlighed med store vinduer på begge sider.

Det endte med en pris på omkring 6.000 kr. men alt er også specialsyet, og der vil være mulighed for at sælge dem med til en nye ejer.

Hvad koster gardiner fra gardinbussen?

Det gode ved at få en gardinbus ud, som du også godt kan få fra JYSK, men derudover mange etablerede gardinforhandlere og online butikker, er at du får en pris på gardiner til lige netop det du ønsker.

Det er helt GRATIS at få besøg af en gardinbus, der måler op ved de ønskede vinduer og derefter giver et tilbud på den type gardiner du vil have.

Hvilke gardiner skal jeg vælge?

Du skal vælge de gardiner du bedst kan lide, der samtidig matcher dit budget. Det er umuligt at give et objektivt svar på dette, da det ligesom så meget andet er smag og behag. Overordnet set kan jeg give nogle retningslinjer, som er gode at have med i sine overvejelser.

  • Du skal have mørklægningsgardiner værelser hvor man skal kunne sove: soveværelse, børneværelse, gæsteværelse.
  • Overvej hvorvidt dine gardiner passer til indretningen i resten af rummet, altså om der skal være forskellige gardienr i hjemmet alt efter hvilket værelse/rum der er tale om.
  • Vælg en gardintype der er praktisk i forhold til dit hjem og dine rum. Nogle gardiner egner sig bedre til børn end andre eksempelvis.

Der er rigtig mange muligheder når det kommer til gardiner, og derfor er det. engod idé at få besøg af en gardinbus der har kompetent personale som kan vejlede dig i dine valg.

Hvordan får jeg gardiner til at hænge pænt?