Om os

Det sted vi lægger flest kræfter og penge er i vores hjem. Hjemmet er et sted hvor vi sjældent får på kompromis med noget og vil have det bedste af det bedste, fordi vi potentielt bruger 365 dage om året i vores hjem. I takt med at vores velstand stiger, stiger forbruget på hjemmet også.

En af de ting der er vigtige i alle hjem og som bidrager til komfort på alle tider af året og på alle tider af døgnet er gardiner. Ligesom resten af vores hjem stiller vi her store krav og vil gerne have de perfekte gardiner. De perfekte gardiner er gardiner efter mål og det hjælper vi dig med at finde via vores side.

Vores mission

Vores mission er at få dig guidet til at vælge de rigtige gardiner og de bedste gardiner til dit hjem. Det gør vi ved at hjælpe dig med at finde en af følgende muligheder for at få gardiner nær dig.

  • Gardinbussen
  • Gardinbutikker
  • Gardiner online

Hver løsning har sine fordele og dem bliver du klogere på ved at dykke ned i informationen på vores side.

Vi støtter…

Vi vil gerne bruge vores eksponering på nettet til at støtte op om og gøre opmærksom på gode formål. Herunder er det en liste over alle de gode formål vi synes er værd at nævne. Besøg gerne deres side og læs lidt om hvorfor du også bør være OBS på disse støtteformål.

vilde-blomster.dk
miljøvenlige-produkter.dk
undgå-madspild.dk
online-møder.dk
co2-udledning.dk
truede-dyrearter.dk
plastik-i-havet.dk
teknologisk-udvikling.dk
grønne-investeringer.dk
affald-i-naturen.dk
sortering-af-affald.dk
bæredygtig-virksomhed.dk
sikker-nethandel.dk
miljørigtig-kørsel.dk